Herken je dat? Je wilt meer ontspanning, meer tijd voor jezelf. Gewoon even niets of juist leuke dingen doen. Hoe komt het toch dat wij hier geen tijd voor vrijmaken? Hoe komt het dat wij het voor anderen wel goed weten te vertellen, maar voor onszelf altijd alles uitstellen. Wordt het niet eens tijd dat we dit wel gaan doen? Maar hoe vraag je je misschien af. Ik zal je erbij helpen.

Bij het lezen van dit verhaal, pak je alvast je agenda en prik een middag, avond of zelfs een hele dag die je voor jezelf gaat besteden. Zet een groot kruis op deze dag. Wat je gaat doen, hoef je nu niet direct te bepalen, maar het is wel belangrijk dat je dit zo snel mogelijk doet. Wanneer je hier te lang mee wacht, denk je, tja wat moet ik dan doen, ik weet het niet, wat een gedoe, laat maar. Dit zou echt zonde zijn.

Bedenk eens voor jezelf wat je leuk vindt, waar krijg je energie van of waar wordt je rustig van. Het is voor mij te makkelijk om te zeggen  dat een massage, een gezichtsbehandeling of misschien wel een SPA Pedicure een goed idee zou zijn, maar er zijn natuurlijk nog veel meer activiteiten om te doen waarbij jij kunt opladen.

Neem eens de tijd om dit te gaan bedenken en ik weet bijna zeker, als je dit echt wilt, gaat het je ook zeker lukken. Alvast veel plezier en ik hoor graag wat het je hebt gedaan en wat het je heeft gebracht.

Ps. Ik ben al iets verder. Ik heb namelijk al een weekendje weg voor mijzelf gepland.