Algemene informatie

Mijn naam is Eugènie Cossee (27-9-1971) getrouwd en moeder van twee zoons en sinds 2010 woonachtig in Maassluis waar wij al ruim tien jaar met heel veel plezier wonen.

Vanaf klein meisje vond ik het al leuk om mensen te masseren en te verzorgen, maar nooit gedacht dat dit jaren later mijn beroep zou worden.

Vanaf 2008 ben ik begonnen met diverse  massageopleidingen en in 2014 heb ik mijn diploma voor schoonheidsspecialiste behaald. Mijn salon is gestart in 2009 tot en met 2010. Door de combinatie jong gezin, werk bij een werkgever en de salon werd het allemaal teveel waardoor ik de salon tijdelijk heb gesloten om vanaf 1 september 2012 veel volledig te starten. In de tussentijd was ik directiesecretaresse en administratief medewerkster bij diverse bedrijven.

Bij Beautysalon BowDem Wellness kunt u terecht voor o.a. gezichtsbehandelingen, ontspanningsmassages, ontharen/waxen met Lycon en nog veel meer. Dit alles in een ontspannen en rustige sfeer.

De gezichtsbehandelingen zijn vooral gericht op huidverbetering en huidverzorging met een vleugje wellness. Hier heb ik voor gekozen omdat ik vind dat huidverbetering en huidverzorging perfect samen gaan met een stuk ontspanning.

De massages zijn vooral gericht op ontspanning, maar dan op verschillende manieren. Wanneer je nek en/of schouders vastzitten, kan ik iemand een stevige massage geven met spierpijn tot gevolg, maar vaak is de oorzaak een verkeerde houding en te weinig ontspanning. Vandaar dat ik dan een combinatie maak van stevig masseren en rustig masseren.  Omdat niet iedereen van een stevige massage houdt zijn er ook massages die alleen gericht zijn op ontspanning. Dit werkt dan ook extra goed door in je lichaam en geest.

Er is een ruime keuze aan gezichtsbehandelingen en massages en deze worden altijd afgestemd op de behoefte van de klant. Want tenslotte is niet iedere dag hetzelfde.

 

 

Afspraak maken