Algemene informatie

Bij Beautysalon BowDem Wellness kunt u terecht voor o.a. gezichtsbehandelingen, ontspanningsmassages, ontharen/waxen met Lycon en nog veel meer. Voor meer informatie en prijzen verwijs ik u naar de bovenstaande koppen.

Alle behandelingen worden gegeven in een rustige ruimte onder Kapsalon Bellus. De beautysalon heeft een aparte ingang (bij het blauwe bord aan de deur) met een kleine trap naar beneden.

Beautysalon BowDem Wellness en Kapsalon Bellus zijn op zichzelf staande ondernemingen, maar wij werken wel met elkaar samen zodat onze klanten ook een combinatie afspraak kunnen maken. Beide salons hebben een informele sfeer en vullen elkaar perfect aan. Voor meer informatie over Kapsalon Bellus kunt u bellen naar 010-5911207.

Gezichtsbehandelingen

Bij uw eerste bezoek zal er een intakegesprek en huidanalyse van uw gezicht worden genomen. Aan de hand van deze analyse kan worden bepaald welke huidsoort u heeft en welke producten daarvoor gebruikt gaan worden. Bij ieder bezoek zal de behandeling afgestemd worden op de conditie van uw huid. Een gezichtsbehandeling kan tussen de 30 en 105 minuten duren. Uiteraard kunt u ook een keuze maken uit de diverse deelbehandelingen.

Beautysalon BowDem Wellness werkt met het product PUURR. De producten zijn niet op dieren getest en vrij van parabenen en minerale oliën. De producten zijn er voor diverse huidtype’s.

Massagebehandelingen

Bij uw eerste bezoek zal er een anamnese afgenomen worden zodat bepaald kan worden of er contra-indicaties zijn ( of u wel of niet gemasseerd mag worden). Indien u onder behandeling staat bij een arts, fysiotherapeut of een andere specialist verzoek ik u om eerst te informeren of u gemasseerd mag worden. Bij de massagevormen staan de contra-indicaties vermeld. Lees deze eerst goed door alvorens u een afspraak maakt. Bij twijfel kunt u altijd contact met mij opnemen.

Bij de massages maak ik gebruik van handdoeken om de delen af te dekken die niet gemasseerd worden. Tevens gebruik ik warme massageolie en zachte muziek om de ontspanning nog beter op u in te laten werken. Na de massage drinken we nog een glas water en bespreken we de behandeling.

Indien u nog meer informatie wilt over de massagebehandelingen, verwijs ik u naar de de massagevormen die op deze website vermeld staan.

Mocht u hierna nog vragen hebben, aarzel niet om contact met mij op te nemen.
Als ik niet in staat ben om de telefoon aan te nemen, verzoek ik u vriendelijk om mijn voicemail in te spreken, dan bel ik u zo spoedig mogelijk terug.

Graag tot ziens bij Beautysalon BowDem Wellness.

Eugènie Cossee

Afspraak maken