Een paar dagen terug was ik in de salon en dacht, pfffff wat mis ik dit. Om de feeling met de salon te houden, werk ik ieder dag met veel energie een paar uurtjes achter de laptop. Ik denk na over de ideeën die ik binnenkrijg tijdens mijn meditaties. Daarnaast ben ik bezig met filmpjes, die dan uiteindelijk toch weer niet goed genoeg  naar mijn zin zijn, want naar mijzelf kijken valt toch altijd anders uit dan wanneer anderen zoiets doen. Maar ik blijf proberen, dus hopelijk binnenkort weer een nieuw filmpje. Ik maak foto’s voor mijn social media en ik schrijf  blogs, dus ja ik maak mijn tijd wel vol.

Hopelijk kunnen jullie ook je draai vinden en ontdek je nieuwe talenten van jezelf. Dit is het moment om je vrije tijd nu goed te gebruiken voor je ontwikkeling en of je doelstellingen. Zoals ik in een eerder blog al schreef, is meditatie een goede manier om je dag te beginnen. Het is tevens een goede manier om erachter te komen wat je leuk vindt, waar je interesses liggen, maar soms komt er ook iets naar boven wat je totaal niet had verwacht. Er gebeurt namelijk van alles als je gewoon even zit in stilte en nergens aan denkt of het in ieder geval probeert. Gewoon even niets doen. Dat kan en mag, zeker nu. Als mediteren niet lukt of je vindt het niet jouw ding, wat dacht je dan van gewoon even voor je uitstaren of juist met je ogen dicht gaan zitten.

Dit is nog prettiger als je een voetbad neemt met PUURR Magnesium Flakes en gewoon eens gaat zitten. Geen tv, geen mobiel, geen geklets, gewoon even helemaal niets. Voel dan het warme water aan je voeten. Probeer de nog niet gesmolten magnesiumvlokken eens te voelen en te laten smelten onder je  tenen. Ga eens rustig met je voeten heen en weer. Voel het water langs je voeten en tussen je tenen glijden. En als je dan zo zit, het liefst met je ogen dicht, waan je dan even aan een strand ergens op een plek waar je graag zou willen zijn. Luister naar de golven en het klotsen van je voeten in het water. Af en toe hoor je in de verte een meeuw en bedenk dan dat dit een gevoel is waar je altijd naar terug kan gaan. Hou dit gevoel nog even vast, open dan langzaam je ogen en droog je voeten met aandacht af. Masseer je voeten met een PUURR Feet cream. Laat de crème goed intrekken en doe eventueel sokken of slippers aan.

Pak dan pen en papier en begin te schrijven. Gewoon schrijven, zonder na te denken. Schrijf alles op wat in je gedachten komt. Soms slaat het nergens op, maar soms lees je terug en denk je, wat is dit? Hier kan ik iets mee. En soms is het zo dat wanneer je eenmaal begint te schrijven, dat er steeds meer op je papier komt te staan. Het mooiste is als je dit iedere dag zou kunnen doen je wellicht een patroon gaat zien. Deze manier van schrijven, noemt men journaling. Google eens wat dit precies inhoudt en wat je er mee kan. Wie weet is het iets voor jou. Ik ben benieuwd wat het jou gaat brengen.

 

Noot: Uitleg of PUURR Magnesium Flakes

De beste magnesium opname is via de huid. Wil je tot op hoge leeftijd een gezond hart en een stralende huid, dan heb je extra magnesium nodig. Dat komt onder meer doordat voeding tegenwoordig – door het gebruik van kunstmest – minder magnesium bevat. Dit mineraal is echter voor vele processen in het lichaam van groot belang. Zo zorgt het onder ander voor de verwijding van bloedvaten, waardoor de bloeddruk op een gezond peil kan blijven. Tevens helpt het stress te verminderen; daardoor krijgt bijvoorbeeld acne minder kans.