Indien u geen keuze kunt maken uit de verschillende behandelingen, dan adviseer ik u de Base ZeN Treatment. In deze behandeling is alles aanwezig voor een volledige behandeling.

 

Gezichtsbehandelingen

Bij uw eerste bezoek zal er een intakegesprek en huidanalyse van uw gezicht worden genomen. Aan de hand van deze analyse kan worden bepaald welke huidsoort u heeft en welke producten daarvoor gebruikt gaan worden. Bij ieder bezoek zal de behandeling afgestemd worden op de conditie van uw huid. Een gezichtsbehandeling kan tussen de 30 en 105 minuten duren. Uiteraard kunt u ook een keuze maken uit de diverse deelbehandelingen.

Beautysalon BowDem Wellness werkt met het product PUURR. De producten zijn niet op dieren getest en vrij van parabenen en minerale oliën. De producten zijn er voor diverse huidtype’s.

Zen Treatment

Rituelen (een gezichtsbehandeling met extra ontspanningsmomenten)

PUURR Expert Biopeeling

PUURR Expert Biopeeling

Teenager en Student Treatment

 

PUURR

Zoals de naam al zegt, een huidverzorgingslijn met een PUURR karakter. De producten zijn niet op dieren getest en vrij van parabenen en minerale oliën. De producten zijn er voor diverse huidtype’s.

Visie

Persoonlijke uiterlijke verzorging is belangrijk voor de mens. Op cosmetisch gebied is oneindig veel aan producten verkrijgbaar. Veelal bevatten deze producten chemicaliën en agressieve conserveringsmiddelen, die juist niet goed zijn voor de huid. Er is een toename in de vraag naar producten op een zo natuurlijk mogelijke basis. De belangstelling hiervoor bestaat, omdat deze producten verantwoord zijn en uiteindelijk de beste resultaten leveren.

Niet alleen door de onderscheidende behandelingsrituelen maar bovenal de kwaliteit van de producten, raakt iedereen overtuigd van de kracht van PUURR.

PUURR rituelen (gezichtsbehandelingen)

Uniek aan een PUURR gezichtsbehandeling is dat iedere behandeling begint met een ontspanning. Dit kan een combinatie zijn van ZeN kruidenstempels en een Tui-na massage van schouders en nek, een massage met magnesium/lavendel stempels op de rug of een massage/scrub met een van de heerlijke PUURR SpA ZeNsations scrubs. Bij de behandeling wordt tijdens het masker een drukpuntmassage aan het hoofd, de oren en voeten gegeven, een massage van met magnesium/lavendel stempels of een handscrub/massage. De keus is geheel aan u.

Bekijk hieronder de promofilm van de PUURR Retreat Ritueel.

Thuisverzorging

Tijdens de behandelingen worden de producten gebruikt welke precies afgestemd zijn op uw huidtype. SenSe voor de vochtarme, droge en gevoelige huid. AgE voor de rijpere huid en PuRe voor de(jonge) onzuivere huid. Vrijwel alle producten die in de salon worden gebruikt, zijn eveneens verkrijgbaar voor thuisgebruik. U kunt deze in de salon, via email of per telefoon bestellen.

Door een goede dagelijkse verzorging blijft uw huid in goede conditie. Tevens kunt u eenmaal of meerdere malen per week uw huid extra verzorgen door gebruik van speciale producten zoals bijvoorbeeld een masker of een scrub die afgestemd zijn op uw huid.

Afspraak maken