Indien de behandeling langer dan 30 minuten duurt, zal er per kwartier € 5,00 extra berekend worden.
Reiniging, dieptereininig, onzuiverheden verwijderen, masker, crème

BehandelingDuurPrijs
Jeugdpuitjes behandeling30 min.€ 26,50

Wat houdt een tienerbehandeling in?

Een tienerbehandeling is speciaal voor tieners tot en met 18 jaar die last hebben van jeugdpuistjes. Bij deze behandeling wordt het gezicht (diep)gereinigd waardoor de hoornlaag wordt verdund en het verwijderen van comedonen en pustels beter kan plaatsvinden.

Wat zijn jeugdpuistjes (acne vulgaris)?

Jeugdpuistjes ontstaan tijdens de puberteit. De veranderde hormoonbalans veroorzaakt veranderingen in de talgklierwerking. De talgklieren worden groter en gaan meer talg produceren. Tevens treedt er een verdikking van de hoornlaag op, waardoor de talg niet goed kan afvloeien en zich ophoopt in de talgklieren. Dit veroorzaakt jeugdpuistjes.

Wat kun je er aan doen?

De oorzaak van jeugdpuistjes is hormonaal waardoor de oorzaak niet weggenomen kan worden en daarom is het belangrijk dat de huid goed en iedere dag gereinigd wordt. Helaas blijven de jeugdpuistjes na één behandeling niet weg. Het is zeer belangrijk om de behandeling thuis voort te zetten. Na de behandeling zal er daarom uitgelegd worden hoe de huid thuis verder verzorgd kan worden om optimaal resultaat te behalen.

Bij een normale vorm van jeugdpuistjes is het regelmatig bezoeken van onze beautysalon geen overbodige luxe. Indien er een ernstige vorm van acne is, zal er doorverwezen worden naar de huisarts of naar een schoonheidssalon die gespecialiseerd is in ernstige vormen van acne.