In verband met Corona kan deze activiteit voorlopig niet geboekt worden.

 

Op zoek naar een origineel kinderfeestje. Voor een verjaardag, afscheid (van bijvoorbeeld groep 8) of zomaar. Bij Beautysalon BowDem Wellness kan je terecht voor een Beauty workshop. Deze workshop is voor kinderen in de leeftijd van 10 tot 15 jaar en wordt gegeven vanaf 4 tot en met 6 kinderen. Overige leeftijden of het aantal kinderen is altijd bespreekbaar.

Tijdens de workshop wordt er uitleg gegeven over huidverzorging en er wordt ook op elkaar geoefend. Daarnaast krijgen de kinderen aan het eind een leuke goodiebag.

Gedurende de workshop wordt er snoep en drinken voor de kinderen geserveerd. Indien er dieetwensen, allergieën of andere bijzonderheden zijn, verzoeken wij u dit graag bij de reservering aan te geven.

Er kan een keuze gemaakt worden tussen een Basis en een De Luxe arrangement. Het verschil tussen de twee arrangementen is dat de kinderen bij een De Luxe arrangement tijdens de workshop lekkere hapjes geserveerd krijgen en een extraatje in de goodiebag.

Tijdsduur:

1,5 à 2 uur bij 4 kinderen

2 à 2,5 uur bij 5 tot 6 kinderen

Kosten:

Beauty workshop Basis € 21,50 per kind

Beauty workshop De Luxe € 25,00 per kind

Betaling:

25% uiterlijk één week voor aanvang. Het resterende bedrag kan op de dag zelf contant of per pin betaald worden.

Vooraf betaling van het gehele bedrag via bankoverschrijving is ook mogelijk.

Na de reservering zullen wij u een privacyverklaring toesturen welke aan de ouder meegegeven kan worden ter bescherming van de persoonsgegevens en de eventuele foto’s die er gemaakt worden. Zonder toestemming van de ouders zullen er geen foto’s op de site of via Social Media worden gepubliceerd.

Annuleren kan uiterlijk één week van tevoren. Indien dit later gebeurt zonder geldige reden, zal de reeds betaalde 25% niet gerestitueerd worden. Dit in verband met de gemaakte kosten voor de workshop.

Indien u nog vragen heeft, kunt u contact opnemen met Eugènie van Beautysalon BowDem Wellness.

06-11265623 of via het contactformulier.

Reserveren kan alleen via email of telefonisch. Dit in verband met het inplannen van de dag.